21 november a.s. fermenteren met Christian Weij bij café Coberco
Dinsdag 21 november staat de volgende bijeenkomst gepland.
We zijn te gast bij Arjan Schepers van Café Coberco in Enschede.
Uitnodiging voor een inspirerende masterclass “fermenteren” door Christian Weij.
DIT WIL JE NIET MISSEN!
Christian Weij is de auteur van twee boeken, “Verrot Lekker” en “Verrot Gezond”, en is een meester in fermentatie met het doel fermentatie binnen ieders bereik te brengen. Samen gaan we deze avond de grenzen van het culinaire onbekende verkennen, de kracht van fermentatie ontgrendelen en voedsel creëren dat ons verrukt en de wereld voedt.
De workshop is bedoeld als een introductie tot de wondere wereld van fermentatie. Een plek waar je de beginselen van deze oude techniek kunt leren kennen en in praktijk kunt brengen. We zullen de basiselementen van het fermenteren verkennen, van de selectie en voorbereiding van ingrediënten tot het beheersen van het fermentatieproces. Bovendien zul je de gezondheidsvoordelen van gefermenteerd voedsel ontdekken en hoe je de betovering van deze techniek in je eigen keuken kunt brengen. Benieuwd?
Kijk alvast op Home – Fermenteren met Christian Weij (vanchris.nl)
Het programma voor deze avond is:
De inloop is om 17.30 uur.
Vanaf 18.00 uur start Cristian met zijn demo / workshop.
Om 20.00 uur kunnen we, onder het genot van een paar gerechtjes en bijpassende wijnen
Einde 22.30 uur.