Nieuws

Bericht van Eugène Alferink
Blanckenborgh gaat stoppen

Beste TAAK-leden, Horeca-collega`s en sponsoren,

Via dit bericht willen wij u mededelen dat wij helaas genoodzaakt zijn te stoppen met de exploitatie van ons prachtige restaurant, de Blanckenborgh te Haaksbergen.

De hoofdoorzaak hiervoor is dat Eugène het wat rustiger aan moet doen betreffende zijn gezondheid, iets wat bij het runnen van de Blanckenborgh niet mogelijk is. En zonder zijn inbreng zien Brian en Kimberley het niet zitten om de Blanckenborgh voort te zetten.

De exploitatie van de Blanckenborgh o.l.v. de familie Alferink-Raamsteeboers zal dan ook m.i.v. 1 september 2022 stoppen.

Wij willen dan ook al onze gasten hartelijk bedanken voor de fijne jaren die wij met veel gezelligheid en culinaire uitspattingen samen hebben mogen beleven. Natuurlijk doet het ons erg veel pijn dat wij afscheid moeten nemen van zo`n mooi restaurant en zulke leuke gasten.

Vandaar dat wij dan ook samen met de eigenaren van het pand, alles in het werk stellen om een opvolger voor ons te vinden. Mocht u nog een geschikte kandidaat kennen/weten dan vernemen wij dat graag van u zodat er toch misschien een doorstart mogelijk is voor dit mooie Twentse bedrijf.

Met vriendelijke groeten,

Ursula & Eugène
Brian & Kimberley
Team de Blanckenborgh

 


X
X