Nieuws

Bistro Hanninkshof zoekt een senior sous chef

Heb je een passie voor koken en ambitie om je culinaire talenten verder te ontwikkelen? En ben jij een echte teamplayer die samen met jouw team de mooiste gerechten ontwikkeld? Dan ben jij wellicht de ervaren sous chef die we zoeken bij Hanninkshof in Usselo, nabij Enschede!

Senior sous chef bij Hanninkshof

Hanninkshof is een restaurant gelegen in het prachtige Twentse landschap. Bij binnenkomst is de warme huiselijke sfeer direct voelbaar. De keuken kenmerkt zich door vakmanschap, creativiteit en een passie voor pure smaken.

Het restaurant is door het het serveren van herkenbare gerechten een feest voor iedereen! De gerechten worden in onze open keuken bereid met de beste producten uit de streek. Eerlijk eten om extra van te genieten. Zo bereid je afhankelijk van het jaar overheerlijke wildgerechten. Vers geschoten wild, rechtstreeks afkomstig van onze eigen familie. Tevens werken wij met lokale boeren waar het vlees met ons speciaal geselecteerd wordt van de beste kwaliteit.

Als ervaren sous chef bij Hanninkshof ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten die voldoen aan onze hoge standaarden van kwaliteit en presentatie. Je werkt nauw samen met ons gepassioneerde keukenteam waar je samen met de sous chef leiding aan geeft. Je hebt niet alleen uitstekende culinaire vaardigheden, maar ook een aanstekelijke teamgeest en het vermogen om een positieve sfeer te (blijven) creëren in de keuken. Je geniet van samenwerken met collega’s en je hecht er waarde aan dat iedereen plezier heeft tijdens het werk! Verder omvatten de taken onder meer:

  • Het bedenken van nieuwe gerechten en het blijven ontwikkelen van vernieuwde gerechten en presentaties
  • Inspireren en motiveren van de uitvoering van het keukenteam
  • Efficiënt voorraadbeheer en bestellingen
  • Toezien op naleving van regelwetgeving (HACCP)
  • Mede verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning/budgetbewaking

Functie-eisen en competenties

  • In het bezit van een afgeronde niveau 3 Koksopleiding, zelfstandig werkend kok en een leermeesterdiploma
  • Minimaal drie jaar ervaring als sous chef
  • Creativiteit en ambitie om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen
  • Stressbestendigheid en het vermogen om te presteren onder druk
  • Je bent communicatief vaardig, hebt leidinggevende en coachende capaciteiten en weet het team te enthousiasmeren en te motiveren. Een echte teamplayer!

Kortom, we zoeken naar iemand die niet alleen uitblinkt in zijn of haar vakgebied en het liefst met lokale producten werkt, maar die ook de kunst verstaat om een hecht en vrolijk team te vormen, waarin iedereen zich thuis voelt en waarin samenwerking en plezier hand in hand gaan.

Wij bieden
Als hecht familiebedrijf bieden wij goed werkgeverschap, een prettige werkomgeving en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Doorgroeimogelijkheden. Salaris conform, maar boven de Horeca CAO, passend bij jouw ervaring. Personeelskorting op de heerlijke producten uit onze streekwinkel Hannink’s Dienstje. Werken met hoogwaardige ingrediënten en state-of-the-art keukenapparatuur. Werkdagen en tijden gaan in overleg; uitgangspunt hierbij is dat je één dag in het weekend vrij bent en we werken met een 4 wekelijks rooster.

Interesse?
Klaar om je culinaire carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@hanninkshof.nl. Heb je vragen? Neem contact op met Arjen Löwenthal, Bedrijfsleider, door te bellen of appen naar
06-18873722. We zien jouw sollicitatie tegemoet.


X
X