Nieuws

Corona update januari 2021

Corona-update 24-1-2021

Het coronavirus heeft ons nu al maanden in de greep.

Van een lockdown naar voorzichtig open is gelukkig voor de meeste bedrijven van toepassing. Alleen moeten we nog steeds rekening houden met regels van het RIVM met daarbij de 1,5 meter afstand. Daarom is het voor ons nog steeds moeilijk om de draad van het organiseren van bijeenkomsten op te pakken. Toch hebben we als bestuur niet helemaal stil gezeten. Achter de schermen zijn we bezig met met ontwikkelen van een nieuwe website. Op de eerstvolgende bijeenkomst willen we deze graag presenteren. Het wordt een website waarmee voldoen aan de privacy wetgeving en waarbij de leden en ook de sponsoren ruimte krijgen producten, ervaringen en vragen kunnen delen.
Ook aanmelden voor de bijeenkomsten, wijzigen van gegevens enz. kan straks eenvoudig worden gedaan.

Daarnaast hebben we besloten om de contributie en bijdrage contributie te laten gelden voor het jaar 2020 en ook voor 2021. Dit houdt in dat de leden en sponsoren die al betaald hebben dit jaar geen nota kunnen verwachten.

Zodra de regels verder verruimd worden en het verantwoord is om een bijeenkomst te organiseren zullen we dat ook zeker doen. Dit zal dan ook een bijeenkomst worden waarbij we gezamenlijk bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje zoals jullie gewend zijn. Op dat moment zullen we ook even stil staan bij ons 15 jarig jubileum.

Het lustrum-uitstapje naar Yerseke is uitgesteld maar wordt zeker niet afgelast. Maar alleen als de regels verder verruimd zijn en het verantwoord is om samen op pad te gaan.

Kortom, we zijn trots op onze Alliantie en willen laten weten dat deze beroepsvereniging er ook in de toekomst toe doet!

Houd vol en tot spoedig.


X
X