Nieuws

Coronavirus

Het Coronavirus heeft een enorme impact op iedereen. Scholen zijn gesloten, de sport ligt stil en de Horeca blijft de zeker nog de komende weken gesloten. Heel heftig!

Het liefst willen we weer aan de slag, mooie gerechten maken het en de gasten naar de zin maken. Sluiting van de Horeca maakt voor de leden en sponsoren een onzekere tijd. Wij als Twentse-Aak hebben ook te maken met de Corona-maatregelen.

Dit jaar vieren we het 3e lustrum. 15 jaar geleden, op 4 mei 2005 is de Alliantie officieel opgericht en bekrachtigd door notaris Hölscher. Voor maart hadden we een prachtige lustrum-trip naar Zeeland georganiseerd. Helaas kon deze niet doorgaan. Ook de jaarlijkse BBQ met voorafgaand de algemene ledenvergadering gaat dit jaar niet door.

Zodra de horeca weer open gaat zullen we opnieuw plannen maken, pakkende bijeenkomsten organiseren en de uitgestelde ledenvergadering houden. De geplande lustrum-trip naar Yerseke-Zeeland wordt verschoven naar het voorjaar van 2021. Wat in het vat zit verzuurd niet!

Wij als bestuur hopen dat jullie goed door deze crisis komen en spoedig aan de slag kunnen gaan.


X
X