Nieuws

Even een update

Eindelijk weer een nieuwsberichtje vanuit het secretariaat.

Ondanks dat de regels langzaam versoepeld worden blijft het met de huidige besmettingen nog spannend. Het land gaat stukje bij beetje open en we hopen dat het zich door kan zetten. We zijn volop aan het werk, hopen op een mooie drukke zomer en we mogen weer bij elkaar komen.

Daarom willen wij als Alliantie ook proberen de draad weer oppakken.

Dinsdag 28 september vanaf 17.30 uur hebben we een bijeenkomst gepland bij Restaurant de Blanckenborgh in Haaksbergen.

Gezellig bijkletsen met een hapje en een drankje. De uitnodiging volgt eind augustus maar houd alvast deze middag / avond vrij!

Tijdens deze bijeenkomt willen we ook onze nieuwe website te presenteren. Het is een website waar we voldoen aan de privacywetgeving en waar leden en sponsoren ruimte krijgen producten, ervaringen en vragen kunnen delen. Ook het aanmelden voor de bijeenkomsten, het wijzigen van gegevens etc. kan straks eenvoudig zelf worden gedaan.

Op dit moment zijn we ook bezig een programma te maken voor het seizoen 2021-2022.

In de planning staan o.a. de algemene ledenvergadering, de uitgestelde trip naar Yerseke ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan, een masterclass van Christian Weij, de nieuwjaarsbijeenkomst en de traditionele BBQ begin van de zomer 2022.

Als je zelf een idee hebt of kunnen we te gast komen in jouw bedrijf, laat het even weten.

Omdat we afgelopen 1,5 jaar geen activiteiten hebben kunnen organiseren hebben we, zoals eerder gemeld, de contributie laten gelden voor het jaar 2020 en 2021.

Er wordt veel geschreven over het schrijnend tekort aan medewerkers in de horeca. Laten we er samen voor waken dat het tekort niet verder oploopt door goed voor onszelf en onze collega’s te zorgen.

Op onze site staan een aantal vacatures. Heb je zelf ook een vacature, mail deze naar het secretariaat en we zetten het zo snel mogelijk online.

Wanneer je een vacature voor een leerling hebt kun je deze aanmelden bij www.stagemarkt.nl. Op onze website plaatsen we geen vacatures voor leerlingen.

Tot slot wensen wij je komende maanden veel succes! Graag tot binnenkort.


X
X