Op dinsdag 24 september 2024 willen wij jullie uitnodigen voor een fantastische dag en rondleiding bij HANOS en slagerij Van der Zee in Twello.
Tijdens deze dag zullen wij jullie inspireren en informeren omtrent de trends en innovaties op vleesgebied. We zullen inzicht krijgen hoe innovaties van nu kruizen met het ambacht van vroeger. Van der Zee biedt de service van de ambachtelijke slager om de hoek, met het assortiment en het specialisme van een professionele horecaslager onder de vlag van HANOS.
Uiteraard hebben we voor jullie een mooi programma samengesteld, die begint en eindigt bij HANOS Hengelo.
Programma voor dinsdag 24 september 2024:
11.30 uur Ontvangst bij HANOS Hengelo met koffie en patisserie
12.00 uur Vertrek met bus naar Van der Zee Twello (Lunch in de bus)
13.00 uur Aankomst en ontvangst bij Van der Zee
13.30 uur Start rondleiding
15.30 uur Einde rondleiding + terug naar HANOS Hengelo
16.30 uur Borrel + inspiratie door Culinair Specialisten HANOS / Van der Zee
19.00 uur Einde avond
Tijdens de inspiratiesessie zullen Steef Haarsma (Van der Zee) en Henri Troost (HANOS) trends op het gebied van vlees aan jullie presenteren met daarbij uitleg over verschillende bereidingswijze. Dit alles zal vergezeld worden door passende wijnen van HANOS.
De kosten voor leden zijn zoals gebruikelijk ā¬ 30,- per persoon, uitsluitend per pin afrekenen. We willen je vragen vĆ³Ć³r vrijdag 20 september aan te melden via de website door op de link te klikken:
Evenementen ā TWENTSE AAK of een mail te sturen naar info@twentse-aak.nl.
Ook deze keer is het mogelijk een collega of partner mee te nemen.
Met vriendelijke groet en graag tot dinsdag 24 september a.s. We rekenen op een grote opkomst!
Wilfried Huls, chef slager HANOS Hengelo