Nieuws

Foto’s ALV en BBQ bij Rational toegevoegd

Maandag 17 juni hebben we de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de BBQ op z’n Rationals georganiseerd. Een mooie opkomst  en wat hebben we genoten van de gerechtjes bereid door Frank, Rémon en Randy. De wijnen waren zoals gebruikelijk van het Twentsch Wijnhuis. Al met al een ZEER geslaagde avond. Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.

Inmiddels is op de Social media een filmpje gedeeld waarop geweldige reacties zijn binnengekomen. Filmpje nog niet gezien? Kijk dan op de facebookpagina van de TwentseAAK.

De agenda en de notulen van de ALV zijn HIER te vinden. Het jaarverslag van het secretariaat en de penningmeester zijn ter inzage opvraagbaar bij het secretariaat. Aanvullingen of opmerkingen kun je doorgeven aan het secretariaat via Info@twentse-aak.nl. 

Bekijk het fotoalbum door in te loggen op het “members only” gedeelte of HIER te klikken. Dank aan Guus Adema die de foto’s heeft gemaakt en met ons gedeeld.

Ook de foto’s van Pelle’s en IJsnerds zijn, al is het verlaat in het fotoalbum te vinden en daarvoor moet je HIER klikken..
Ook deze foto’s komen van Guus Adema, wederom met dank!


X
X