Nieuws

Foto’s bijeenkomst bij Café Soleil – Restaurant
van 20 maart zijn toegevoegd

Maandag 20 maart januari was de voorjaarsbijeenkomst bij Café Soleil – Restaurant met het thema “Bubbels en Kaviaar.
Een zeer goed bezochte bijeenkomst verzorgd door de gastheren van Clemens Kuipers en Jojan Kersbergen.
Na een korte introductie door onze voorzitter en de visie door Clemens Kuipers heeft O’Neal Jakaoemo van Persian Caviar een korte maar bondige presentatie gegeven over de verschillende soorten kaviaar. Wout Hofmeijer van het Twentsch Wijnhuis gaf een toelichting van de begeleidende mousserende wijnen. Daarna was het mogelijk de combinaties te proeven.
Vervolgens werden er super mooie gerechtjes met bijpassende wijnen van het Twentsch Wijnhuis geserveerd. Dank aan de gastheren en hun team! Het was een top avond.

Bekijk de foto’s (gemaakt door Guus Adema) door in te loggen op de site en te gaan naar  of te klikken op het fotoalbum
Bekijk alle foto’s door te klikken en dan inloggen op fotoalbum.


X
X