Nieuws

Foto’s nieuwjaarsbijeenkomst
Hanninkshof toegevoegd

Maandag 15 januari j.l. was te traditionele nieuwjaarsbijeenkomst, samen met het ATG. Deze keer waren we te gast bij gastheer Arjen Löwenthal van Bistro Hanninkshof. Het was een gezellige bijeenkomst met ruim 140 leden en sponsoren. We werden ontvangen met een glaasje bubbels en toast met Twentse Ham.

Aan het begin van de avond is afscheid genomen van het huidige ATG – Twents Gastheerschap en werd HET – Hospitality Experts Twente gepresenteerd. We hopen op een prettige en constructieve samenwerking met HET.

Na de presentatie werden er verschillende gerechtjes geserveerd door het team van Berry Thüss met daarbij  de wijnen van onze sponsor Twentsch Wijnhuis.  Het was een fantastische en reuze gezellige avond wat smaakt naar meer. 

Volgende bijeenkomst is maandag 26 maart. Het programma met bierbrouwen wordt verplaatst naar september. We zijn nog bezig met de invulling van het programma. Hou de site en de mail in de gaten. Binnenkort zullen we je verder informeren en uitnodigen. Reserveer alvast de datum in de agenda. 

Bekijk de foto’s (gemaakt door Guus Adema) door in te loggen op de site en te gaan naar  of te klikken op het fotoalbum
Bekijk alle foto’s van de bijeenkomsten door in te inloggen op fotoalbum


X
X