Nieuws

Gasterij de Oale Marckt zoekt een Creatieve kok

 

We zoeken geen tovenaar maar wel een

Creatieve kok

Eentje die van mooie ingrediënten een magische en karaktervolle maaltijd maakt

Passie en liefde voor ons ambacht, met smaack en respect voor streekproducten. Dat is waar Gasterij De Oale Marckt voor staat. Een restaurant waar iedereen zich thuis voelt, al meer dan 20 jaar een begrip in Wierden en omstreken is. Ouderwets en eerlijk genieten staat bij ons in ieder gerecht centraal. Een karaktervol bord is niet zomaar een maaltijd.

Is dit ook jouw credo en ben je zelf een lekkerbeck die snapt wat onze gasten graag willen eten? Dan ben jij die kunstenaar die we nu nog missen en hoor jij gewoon in ons team.

Hoe doen we het bij Gasterij De Oale Marckt? We werken met een klein team: jong, oud, familie, leerlingen, stagiaires, studenten die in de zomer bijspringen. Plezier staat voorop, maar ondertussen werken we met z’n allen hard door. Van 11 tot 20 uur zijn we dagelijks geopend, behalve op de zondag. Dan slapen we uit en beginnen we om 14 uur. Maandag doen we helemaal niets. Begin je in de ochtend, dan starten we samen de dag met een kop koffie. Start je op een later tijdstip, dan eten we samen een gezonde maaltijd en toasten we na werktijd op een mooie werkdag. Het rooster rouleert. En zo is het nooit saai bij De Oale Marckt. 

Voor wat hoort wat! Onze beloften aan jou: 

  • Per direct een vast contract
  • Salaris passend bij jouw ervaring en achtergrond (Doar komt wie wal oet met mekaar)
  • Fulltime baan met flexibele werkdagen in overleg, aantal uren bespreekbaar
  • Gezellige bedrijfsuitjes (skik met elkaar vinden we belangrijk)
  • Ruimte voor eigen inbreng en scholingsmogelijkheden
  • Werken in een stabiel en gezond bedrijf

We vragen niet het onderste uit de kan. Natuurlijk willen we graag een kok met ervaring, maar als er iets bijgespijkerd moet worden, is dat geen probleem. Een afgeronde koksopleiding of de nodige werkervaring in een soortgelijke functie is echter wel de basis. En ook dat je in de buurt van Wierden woont. Verder werk je graag samen met anderen, ben je een aanjager met gevoel voor humor en kom je met betere ideeën dan een schaaltje appelmoes met een kers gedecoreerd

Denk je nu: dat liek mie wal wat? Stuur dan je sollicitatie naar info@oalemarckt.nl en we nemen snel contact op. Doar kuj van op an! Heb je andere vragen of wil je even komen kennismaken? Bel gerust voor een afspraak, we drinken graag een bakkie koffie of thee met je.

Gastvrije groet’n Team De Oale Marckt


X
X