Nieuws

Herinnering voor de inspirerende masterclass door Christian Weij 22 november a.s.

Uitnodiging voor een inspirerende masterclass “fermenteren” door Christian Weij.
DIT WIL JE NIET MISSEN!

Christian Weij is de auteur van twee boeken, “Verrot Lekker” en “Verrot Gezond”, en is een meester in fermentatie met het doel fermentatie binnen ieders bereik te brengen. Samen gaan we deze avond de  grenzen van het culinaire onbekende verkennen, de kracht van fermentatie ontgrendelen en voedsel creëren dat ons verrukt en de wereld voedt.

De workshop is bedoeld als een introductie tot de wondere wereld van fermentatie. Een plek waar je de beginselen van deze oude techniek kunt leren kennen en in praktijk kunt brengen. We zullen de basiselementen van het fermenteren verkennen, van de selectie en voorbereiding van ingrediënten tot het beheersen van het fermentatieproces. Bovendien zul je de gezondheidsvoordelen van gefermenteerd voedsel ontdekken en hoe je de betovering van deze techniek in je eigen keuken kunt brengen. Benieuwd?
Kijk alvast op Home – Fermenteren met Christian Weij (vanchris.nl)

De bijeenkomst wordt gehouden op:
Dinsdag 21 november 2023
Café COBERCO
De Coöperatie 15
7514 JK Enschede
cafecoberco.nl

 Het programma voor deze avond is als volgt:
17.30 uur   Inloop / ontvangst
18.00 uur   Start demo door Christian Weij
20.00 uur  Einde demo en proeverij met gerechtjes door Arjan Schepers 22.30 uur  Afsluiting  
(Drankjes daarna zijn voor eigen rekening)

De kosten zijn zoals gebruikelijk € 30,- per persoon, uitsluitend af te rekenen met de PIN.
We willen je vragen vóór zaterdag 18 november aan te melden via de website door in te loggen via Evenementen – TWENTSE AAK. 
Ook deze keer mag je een collega, partner of introducé meenemen.


X
X