Nieuws

Masterclass vlees en vleesbereidingen bij de HANOS 24 september a.s.

Op verzoek hebben we voor  de bijeenkomst van dinsdag 24 september een mogelijkheid gemaakt om je alleen voor de masterclass bij de HANOS aan te melden.
Let op, er is een maximum aan het aantal deelnemers en VOL=VOL!

Aangepast programma voor leden die alleen naar de masterclass kunnen komen:

16.15  uur                     Borrel + inspiratie door Culinair Specialisten HANOS / Van der Zee
19.00 uur                     Einde avond

Tijdens de inspiratiesessie zullen Steef Haarsma (Van der Zee) en Henri Troost (HANOS) trends op het gebied van vlees aan jullie presenteren met daarbij uitleg over verschillende bereidingswijze. Dit alles zal vergezeld worden door passende wijnen van HANOS.

De kosten voor leden zijn zoals gebruikelijk ā‚¬ 30,- per persoon, uitsluitend per pin afrekenen.
We willen je vragen vĆ³Ć³r vrijdag 20 september aan te melden via de website door op de link te klikken:
Evenementen ā€“ TWENTSE AAK of een mail te sturen naar info@twentse-aak.nl.


X
X