Nieuws

  • Maandag 18 maart; IJsnerds en Pelle’s restaurant 2 maanden Geleden

    We zijn uitgenodigd bij de IJsnerds (onderdeel van Dessert Meesters) in Oldenzaal. Hieronder het programma (uitnodiging via de mail volgt z.s.m.) 16.30 uur       Ontvangst met koffie bij de IJsnerds in Oldenzaal 17.00 uur       Start met de rondleiding en workshop. We worden opgedeeld in twee groepen. Groep1           Rondleiding […]

  • Foto’s nieuwjaarsbijeenkomst
    Hanninkshof toegevoegd
    3 maanden Geleden

    Maandag 15 januari j.l. was te traditionele nieuwjaarsbijeenkomst, samen met het ATG. Deze keer waren we te gast bij gastheer Arjen Lƶwenthal van Bistro Hanninkshof. Het was een gezellige bijeenkomst met ruim 140 leden en sponsoren. We werden ontvangen met een glaasje bubbels en toast met Twentse Ham. Aan het begin van de avond is […]

  • Nieuwjaarsbijeenkomst maandag 15 januari
    bij Bistro Hanninkshof
    4 maanden Geleden

    Om de goede samenwerking tussen keuken en bediening ook in 2024 voort te zetten willen wij je uitnodigen voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van het Twents Gastheerschap en de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks op: Maandag 15 januari 2024 vanaf 18.00 uur Dit jaar zijn we te gast bij Bistro Hanninkshof. Ons Lid Arjen Lƶwenthal heeft […]

  • Herinnering voor de inspirerende masterclass door Christian Weij 22 november a.s. 5 maanden Geleden

    Uitnodiging voor een inspirerende masterclass ā€œfermenterenā€ door Christian Weij. DIT WIL JE NIET MISSEN! Christian Weij is de auteur van twee boeken, ā€œVerrot Lekkerā€ en ā€œVerrot Gezondā€, en is een meester in fermentatie met het doel fermentatie binnen ieders bereik te brengen. Samen gaan we deze avond de  grenzen van het culinaire onbekende verkennen, de […]

  • 21 november a.s. fermenteren met Christian Weij bij cafĆ© Coberco 6 maanden Geleden

    Dinsdag 21 november staat de volgende bijeenkomst gepland.  We zijn te gast bij Arjan Schepers van CafĆ© Coberco in Enschede.  Uitnodiging voor een inspirerende masterclass ā€œfermenterenā€ door Christian Weij.  DIT WIL JE NIET MISSEN! Christian Weij is de auteur van twee boeken, ā€œVerrot Lekkerā€ en ā€œVerrot Gezondā€, en is een meester in fermentatie met het […]

  • Foto’s bezoek aan Yerseke toegevoegd 7 maanden Geleden

    Maandag11 september zijn we op pad geweest naar het Zeeuwse dorp Yerseke. In samenwerking met onze sponsor Middelkamp was er een super programma samengesteld.  Om 7.00 uur zijn we met de bus vertrokken richting Zeeland. In de bus wachtte een ontbijt verzorgd door ons lid Raymond Nijland van Subway Nijverdal. In Yeseke werden we ontvangen […]

  • Maandag 11 september, we gaan op pad naar Yerseke 9 maanden Geleden

    De volgende bijeenkomst staat gepland op maandag 11 september a.s. deze dag gaan we op pad om een bezoek te brengen aan Yerseke. Mosselen, oesters, kreeft en nog veel meer wat de Oosterschelde te bieden heeft gaan we bekijken, proeven en inspiratie opdoen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door onze sponsor Middelkamp vis uit Enschede. Een […]

  • Foto’s BBQ en ALV bij Marcook’s toegevoegd 10 maanden Geleden

    Maandag 19 juni j.l. hebben we onze jaarlijkse BBQ gehouden. Voorafgaand vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Hier kun je Algemene ledenvergadering 2023 Notulen nalezen. Opmerkingen graag doorgeven aan het secretariaat. We werden hartelijk ontvangen door het team van Marcook’s. Wederom een goed bezochte bijeenkomst.   Notulen van deze bijeenkomst kun je nalezen door hier te klikken. […]

  • 19 juni volgende bijeenkomst bij Marcook’s 11 maanden Geleden

    Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met ons lid Marco Wulf van  Marcookā€™s American Smokehouse & BBQ in Enschede. Voorafgaand aan deze bijeenkomst, wat tevens de afsluiting is van het 18e  seizoen van de Alliantie, houden we de jaarlijkse ledenvergadering. Na de ledenvergadering ontvangen we de sponsoren en is er een gezellig programma gemaakt. De bijeenkomst […]

  • Foto’s bijeenkomst bij CafĆ© Soleil – Restaurant
    van 20 maart zijn toegevoegd
    1 jaar Geleden

    Maandag 20 maart januari was de voorjaarsbijeenkomst bij CafĆ© Soleil – Restaurant met het thema “Bubbels en Kaviaar. Een zeer goed bezochte bijeenkomst verzorgd door de gastheren van Clemens Kuipers en Jojan Kersbergen. Na een korte introductie door onze voorzitter en de visie door Clemens Kuipers heeft O’Neal Jakaoemo van Persian Caviar een korte maar […]

  • Voorjaarsbijeenkomst 20 maart bij CafĆ© Soleil in Enschede 1 jaar Geleden

    Ook deze keer hebben we een fantastisch programma samengesteld. We beginnen met een presentatie en proeverij van kaviaar en mousserende wijnen. Oā€™Neal Jakaoemo van Persian Caviar (www.perisancaviar.nl)  zal ons meenemen in de wereld van het zwarte goud. Het Twentsch wijnhuis geeft de uitleg over de bijpassende mousserende wijnen. Aansluitend zal ons lid Clemens Kuipers samen […]

  • Bijdrage contributie per post verzonden. 1 jaar Geleden

      Komende week worden de facturen voor de contributie van het jaar 2023 per post verzonden. De jaarlijkse contributie van ā‚¬30,- is niet gewijzigd,  Vriendelijk verzoek om te checken of de gegevens, o.a. naam van het bedrijf nog correct is en betaal de nota op tijd. Is iets niet correct of wil je niet langer […]

  • Foto’s nieuwjaarsbijeenkomst
    maandag 23 januari 2023 toegevoegd
    1 jaar Geleden

    Maandag 23 januari hebben we de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Een zeer goed bezochte bijeenkomst verzorgd door restaurant QuaKoken in Oldenzaal.  Dank aan Joris ten Wolde, chef Henk Broonswijk en het team. Mooie gerechtjes, bijpassende wijnen van het Twentsch Wijnhuis maakte de avond top. Bij binnenkomst hing er een ree onder de luifel die door Jan […]

  • Aanmelden voor de nieuwjaarsbijeenkomst 1 jaar Geleden

    Beste lezer, In de uitnodiging voor de nieuwjaarsbijeenkomst van 23 januari a.s.is een foutje geslopen. Aanmelden graag voor zaterdag 20 januari in plaats van zaterdag 12 november. Aanmelden kan door op de link te klikken:  Evenementen ā€“ TWENTSE AAK of een mail te sturen naar info@twentse-aak.nl. Sorry voor de verwarring,

  • Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst 23 januari
    bij QuaKoken in Oldenzaal
    1 jaar Geleden

    We wensen je een geweldig, succesvol, gezond en inspirerend 2023. Om de goede samenwerking tussen keuken en bediening ook in 2023 voort te zetten willen wij je uitnodigen voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst van het Twents Gastheerschap en de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks op: Maandag 23 januari 2023 vanaf 17.30 uur 2 jaar lang hebben […]

  • Nieuwjaarsbijeenkomst bij Qua Koken
    23 januari 2023
    1 jaar Geleden

    Maandag 23 januari 2023 organiseren we samen met het ATG – Twentsgastheerschap de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Deze keer zijn we te gast bij restaurant QuaKoken in Oldenzaal. Meer informatie binnenkort op deze site bij “evenementen”. De uitnodiging wordt eind december verzonden via de mail. Hou deze avond alvast vrij.  Kijk alvast even:  Quakoken | LUNCHEN of […]

  • Herinnering maandag 14 november
    thema “Jacht en Wild”.
    1 jaar Geleden

    Beste lid van de Twentse Alliantie van Ambachtelijke koks, Graag wil ik je herinneren aan onderstaande uitnodiging. Heb je al gereageerd, heel fijn! Nog niet gereageerd? Dat kan nog tot zaterdag 12 november door in te loggen via Evenementen ā€“ TWENTSE AAK  of door een mail te sturen naar het secretariaat; info@twentse-aak.nl. UITNODIGING Hierbij nodigen […]

  • “Jacht en Wild” is het thema voor de volgende bijeenkomst op maandag 14 november 2 jaren Geleden

    De volgende bijeenkomst is maandag 14 november a.s. Ook deze keer hebben we een fantastisch programma samengesteld met als thema ā€œde jacht en het wildā€. Omdat we, als het weer het toe laat, de natuur in willen gaan beginnen we iets eerder als gewend. Vanuit Staatsbosbeheer komen Andre Baan en Ine Nijveld uitleg geven over […]

  • Een persoonlijk bericht van Gerard Kooiker voor alle leden en sponsoren. 2 jaren Geleden

    Ja, ik weet het, ik heb al afscheid genomen. Niet iedereen kon daar echter bij zijn, daarom wil ik op deze manier toch nog iets zeggen. Vanaf de start van onze Twentse-AAK in het restaurant van het ROC van Twente aan de Sumpel in 2005 heb ik, als voorzitter, heel veel bijzondere mensen om mij […]

  • Volgende bijeenkomst maandag 12 september
    bij BOLSCHER meer dan vlees en FC Twente
    2 jaren Geleden

    Maandag 12 september staat de volgende bijeenkomst gepland.  We gaan op bezoek bij Bolscher meer dan vlees in Enschede. Het belooft een inspirerende middag te worden. aanvang vanaf 17.00 uur. Aanmelden kan via de link Evenementen ā€“ TWENTSE AAK Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met onze sponsor BOLSCHER en ons lid Danny Lubbers van […]

X
X