Sponsoren

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/rational.jpg

RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV

RATIONAL is het hart van de warme keuken. Met de iCombi Pro® combi-steamer en de iVario® Pro voert u alle bereidingen in de warme keuken uit op slechts twee vierkante meter.

Bezoek de website van RATIONAL

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/twentsch-wijnhuis.jpg

Twentsch Wijnhuis

Twentsch Wijnhuis is een onafhankelijk importeur. U vindt daarom alleen wijnen die ze zelf goed en interessant vinden! Het assortiment bestaat uit ongeveer 700 soorten wijn uit alle windstreken.

Bezoek de website van het Twentsch Wijnhuis

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/bolscher.jpg

Bolscher, meer dan vlees

Al bijna 4 decennia geleden is de standaard gezet; Bolscher meer dan vlees. Een familie bedrijf met 80 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u als professional.

Bezoek de website van Bolscher, meer dan vlees

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/roc-van-twente.jpg

ROC van Twente

Nieuwsgierig, verbindend en inspirerend. Het ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Met zo'n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, te volgen op een van onze hoofdlocaties of op locaties in de omliggende dorpen.

Bezoek de website van het ROC van Twente

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/etol-hugiene.jpg

etol Nederland

Het leveringspakket van etol Nederland omvat een breed assortiment van reinigingsmiddelen, hulpmaterialen en doseerapparatuur. Met 11 rayonmanagers helpen wij u de hoogste standaarden van voedselveiligheid, hygiëne, HACCP-eisen en wettelijke voorschriften aangaande ARBO te behalen.

Bezoek de website van etol Nederland

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/lassche-keizer.jpg

Lassche & Keizer

Lassche en Keizer is van oorsprong een Twents familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in de koudetechniek, de airconditioning en de klimaatbeheersing.

Bezoek de website van Lassche & Keizer

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/hanos.jpg

Hanos

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij de HANOS niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

Bezoek de website van de HANOS

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/versvoorhoreca.jpg

VersvoorHoreca.nl

VersvoorHoreca.nl is uw versleverancier voor Twente. VersvoorHoreca.nl levert uitsluitend aan horeca, retail en grootverbruiker. Een uitgelezen assortiment van verse groente, fruit, aardappelen, panklaar en natuurlijk HEKS’NKAAS®.

Bezoek de website van VersvoorHoreca.nl

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/sligro.jpg

Sligro

Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten. Daar doen ze elke dag hun best voor. Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules.

Bezoek de website van de Sligro

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/Drankenatelier-IMG_1565.jpg

Het Drankenatelier

Het Drankenatelier is dé groothandel voor niche (non) alcoholhoudende dranken, trainingen, support en tools.

Het drankenatelier is gevestigd in Beverwijk (Noord Holland), maar heeft ook een vestiging in Enschede (Overijssel). Wij distribueren, ondersteunen en verkopen beleving in (non) alcoholhoudende dranken. Wij leveren een uitgebreid assortiment Gins, Tonics, likeuren en overige cocktail gerelateerde producten aan oa slijters, restaurants, hotels en mooie (cocktail)bars in heel Nederland. Dit doen wij samen met onze partners. Het Drankenatelier onderscheidt zich door het unieke karakter van haar assortiment, een hoge uitleveringsgraad, uitgebreide ondersteuning en spraakmakende acties. Neem rustig de tijd om onze catalogus te bekijken. Kijk voor ons gehele assortiment op: www.drankenatelier.nl

Bezoek de website van het drankenatelier

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/middelkamp-vis.jpg

Middelkamp Vis

In 1986 is de familie Middelkamp in de viscatering begonnen met diverse standplaatsen in en rondom Enschede. In de loop van de jaren bleek dat er in de horeca, instellingen en bij cateraars en grootverbruikers ook vraag was naar een goed visje en een betrouwbare leverancier.

Bezoek de website van Middelkamp Vis

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/bidfood.jpg

Bidfood

Als chef-kok wilt u elke dag het beste voor uw gasten. U wilt een groothandel die de hele foodwereld dichtbij brengt. Van de mooiste versproducten tot alles wat u nodig heeft om het te bereiden en te serveren. Alles om u succesvoller te maken met het beste eten en drinken.

Bezoek de website van Bidfood

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/q-ulinaire.jpg

Bureau Q-linaire

Al meer dan 12 jaar kunnen opdrachtgevers in de horeca tot organisaties in de bewegelijke evenementenbranche bij Q-linaire terecht voor personeel op tijdelijke basis of voor langere periodes.

Bezoek de website van Bureau Q-linaire

//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/jonkman.jpg

Slijptechniek W. Jonkman

Slijptechniek W. Jonkman slijpt en verkoopt al geruime tijd koksmessen voor bedrijven in de horeca en diverse instellingen. Het slijpen van koksmessen gebeurt op een traditionele en ambachtelijke manier. De snijkant van het mes wordt zo lang mogelijk geslepen zodat u met het aanzetten uw mes zo lang mogelijk scherp kunt houden.

Bezoek de website van Slijptechniek Jonkman
//twentseaak.nl/wp-content/uploads/2021/03/ecolab.jpg

Ecolab

Ecolab is wereldwijd leider in services en oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen.

Bezoek de website van Ecolab
X
X