Nieuws

We hebben de draad weer opgepakt
bij de Blanckenborgh.

Na een hele lange Covid-periode van lockdown, sluiting horeca, beperkte grootte van groepen was het hoog tijd om bij te praten met de collega’s, ervaringen te delen, netwerken, chillen, enz. Daarom was het nu tijd om weer bij elkaar te komen. Deze keer waren we uitgenodigd door Eugène Alferink en Brian Raamsteeboers van Restaurant de Blanckenborgh in Haaksbergen. 

Ruim 65 leden en sponsoren waren aanwezig op dinsdag 28 september j.l..  Aan het begin van de avond hebben we een korte presentatie gegeven van onze nieuwe website. De leden en sponsoren zijn ook via de mail geïnformeerd over de website en de mogelijkheid in te loggen, berichten te delen, foto’s te bekijken enz. De nieuwe website voldoet aan de richtlijnen van de AVG.
    Meer foto’s, met dank aan Guus Adema, in het fotoalbum 2021-09

Vervolgens heeft het bestuur een nieuwe voorzitter voorgesteld; Eugène Alferink. Hij heeft toegezegd de voorzittershamer van Gerard Kooiker te willen overnemen. Met een groot applaus werd hij als kandidaat positief ontvangen. Tijdens de volgende bijeenkomst houden we een Algemene Ledenvergadering en kan Eugène worden gekozen als er geen tegenkandidaat is gemeld. 

En daarna was het tijd voor bijpraten en netwerken onder het genot van prachtige gerechtjes van Brian Raamsteeboers en zijn collega’s. De bijpassende wijnen kwamen van het Twentsch Wijnhuis in Vasse. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst. Onze dank gaat uit naar het hele team van de Blanckenborgh!


X
X