Nieuws

Zelfstandig werken kok – Intenzo basic Italian

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde. De ene dag verzorg je een lunch voor 40 personen en de andere dag (als de Corona regels versoepeld zijn) kook je de sterren van de hemel voor een diner voor onze gasten of op een catering locatie. Je houdt dus van flexibiliteit en variatie en kan daar ook goed mee omgaan. Dagelijks doe je de bestellingen en houd je de voorraad goed op orde.

Waar kom je te werken?
Italië is het land van de fijne sferen, de gastvrije mensen, de fraaie designs en natuurlijk het lekkere eten. Kortom, Italië is pure passie. En dat is precies wat je beleeft bij Intenzo.

Bij Intenzo gooien we al onze charmes in de strijd om de passie voor Italië zo intens mogelijk op onze gasten over te brengen. Deze filosofie vormt de basis voor alles wat wij doen en uitstralen. Van aankleding in restaurant en tuin tot aan de kwaliteit in de keuken, bediening en ijssalon.
Over jou

  • Je hebt minimaal een afgeronde koksopleiding niveau 3
  • Je hebt werkervaring als (zelfstandig werkend) kok in een restaurant
  • Je bent in staat om creatieve en gave gerechten te bedenken
  • Je hebt gedegen kennis van allergenen, HACCP en veiligheidsregels
  • Je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en probeert altijd maximaal te presteren
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je houdt van flexibele werktijden/dagen
  • Je bent per direct (of in ieder geval op korte termijn) beschikbaar

Wat bieden wij jou?
Een ontzettend leuke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je komt te werken in een supergaaf pand midden in het centrum met de mooiste binnentuin van Hengelo. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast.

Daarnaast bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je start met een 28-32-urige werkwerk, maar bent bereid om fulltime te werken als de Corona beperkingen versoepeld worden en de drukte weer toeneemt.

Solliciteren
Is dit iets voor jou? Stuur je cv naar info@intenzo.nl en dan hoor je zo spoedig mogelijk van ons wanneer je een kopje koffie kan drinken tijdens onze eerste kennismaking. Graag tot ziens


X
X